Isäntäperhe

Tuula

Hetan Majatalo Oy:n toimitusjohtaja. Edesmenneen Matti Vuontisjärven, Majatalon kolmannen sukupolven edustajan puoliso 30 vuoden ajan.
Tuula on Majatalon jokapaikan höylä ja osaa korjata paikan kuin paikan ja hoitaa asiat kirjanpidosta jättikokoisten kaasupullojen ja pääsulakkeiden vaihtoon. Tuula on oppinut emännyyden ja maukkaiden ruokien teon anopiltaan Maijalta ja selvinnyt vaikeista ajoista uskomattomalla sitkeydellään ja hyväsydämisyydellään. Tämän päivän Majatalon sydän ja pää. Hoitaa Majatalon keittiön sekä toimistotyöt.

Tuula ja Matti vastaanotossa
Tuula ja Matti
uuden hotellirakennuksen vastaanotossa
- 3. sukupolvi
Tiina

Talon tytär, pikkujohtajatar, kuten itseään kutsui isänsä kanssa.
Majatalossa jo neljännessä sukupolvessa tarkoituksenaan jatkaa Majatalon perinteitä nyt ja tulevaisuudessa, aina viidenteenkin polveen.
Hoitaa Majatalon hotellin puolen asiat eli vastaanoton, markkinoinnin, retket ja opastukset yms…
Rakastaa työtään ja vieraitaan sekä jatkaa Majatalon perinteitä erittäin ylpeänä ja kiitollisena. Saanut yrittäjyyden ja siihen liittyvän elämäntavan verenperintönä.

Tiina ja TuulaTiina-tytär ja Tuula-äiti
- 3. ja 4. sukupolv

Petri

Tiinan puoliso, kokki, tarjoilija-baarimikko, jokapaikanhöylä, talonmies.
Petri on ollut Tiinan puolisona eli my√∂s Majatalon toiminnassa mukana vuodesta 2004 alkaen. H√§n on kiintynyt ja vakiintunut Hettaan ja Majataloon ja on eritt√§in hyv√§ ‘tuleva talon is√§nt√§’.
Petri hoitaa vauhdikkaasti mutta huolella niin keittiö- kuin kunnostustyötkin. Hän ei mielellään lähde huoneita siivotessa petaamaan sänkyjä tai pyyhkimään pölyjä, mutta muuten siivoustyötkin onnistuu.

http://cpanel6.int2000.net/~int7541/images/tuulatiinajapetri.jpgPetri, Tuula ja Tiina
- 3. ja 4. sukupolvi

Maija

Majatalon vanha emäntä. Legendaarisen Vuontis-Kallen vaimo ja Majatalon emäntä 1940-luvulta alkaen. Päässyt ansaitsemalleen eläkkeelle, mutta on edelleen hengessä mukana Majatalon toiminnassa.
Maija on ikäisekseen (s. 1924) hyvässä kunnossa ja asuu Majatalon mäellä omassa kauniissa kodissaan. Hän tapaa mielellään vanhoja ystäviään ja Majatalon tuttavia.

Maija-ämmi
Maija-ämmi, talon vanha emäntä
- 2. sukupolvi

  • Ajankohtaista